Led šviestuvų technologijos atnešė neribotas galimybes landšafto kūrinių bei želdinių apšvietimui. Labai mažos elektros sanaudos, paprastai integruojamos ir pasižyminčios daugiafunkcinėmis galimybėmis  lauko šviestuvų ir prožektorių sistemos pagaliau leido sukurti nakties meną sode.

    Kad augalai būtų apšviesti kūrybiškai atliekamas milžiniskas darbas, ir be tiekėjų, kurie turi pakankamas ir gausias akumuliatorines sistemas būtų sunku. Laukiam nakties, imam  bandomuosius žibintus, kuriuos mielai atsiveža tiekėjas, landžiojam tarp krūmų ir želdynų, kol iš apsviestų želdinių grupių sukuriamos akį džiuginančios kompozicijos. Ir kai mūsų varginantis darbas būna apvainikuotas užsakovo džiaugsmu ir palaiminimu, imamės įgyvendinimo. Dažniausiai naudoju prožektorius,  o meniškam gėlynų pašvietimui galime naudoti lauko žibintus, šviečiančius žemyn.

    Kuriant gražų nakties sodą labai dėkinga Daivai iš „SODO“  ir visai  www.sodo.lt komandai, už konsultacijas, už labai kokybiškus ir nebrangius led lauko šviestuvus ir prožektorius, bei galimybes pasinaudoti jais kuriant apšvietimą.

apsveitimas-zeldinimas
apsvietimas-lauke
apsvietimas-lauke
apsvietimas-lauke
apsvietimas-lauke
apsvietimas-lauke
apsvietimas-lauke
apsvietimas-lauke
apsvietimas-lauke